Fodekor VERDE inchis

Pasta Icing Fodekor Verde - închis
Pachet de 1 Kg.  

Valabilitate: 2 ani.

21,00 lei (inclusiv TVA)
Adauga la favorite
Cod produs:
P14
Descriere

Pasta de zahar/Icing/Fondant marca Fodekor este ideala pentru acoperirea torturilor si/sau realizarea figurinelor/decorului.

Se utilizeaza la toate tipurile de acoperiri de tort, briose, decoratiuni tort, machete si figurine simple sau cu un grad de dificultate ridicat.

Pentru aplicare luati aluat atat de mult cat doriti si combinati cu putin amidon. Se framanta la caldura mainii si se da forma dorita. Aplicarea ar trebui sa fie la temperatura de 20-22°C. Pastrarea in conditii optime este in frigider fara ventilator la o temperatura de 6°C. Restul de material neprelucrat se pastreaza in pachetul original bine inchis! Aluatul este comestibil. Pastreaza forma si dupa acoperire pe prajituri in conditii de umiditate ridicata(80%) si caldura(50°C), nu se topeste si nu este lipicios.

Pasta dupa uscare are o textura neteda, matasoasa, cu strucutura putin moale.

Detalii ale produsului
P14
Review-uri
Fara comentarii
Solicita oferta (inclusiv TVA)
Modelam cu drag machete pentru evenimente si figurine personalizate si unicat!Pentru realizarea produselor personalizate termenul de executie poate fi diferit in functie de marimea si complexitatea comenzii.Pretul...
Produse asemanatoare

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a folosi listele de favorite.

Autentificare