Despre noi

Intr-o era a competitiei si a inovatiei, in care calitatea face diferenta, Buticul Cofetarului isi propune sa aduca un plus de valoare in sfera "Artei Dulci". Se adreseaza celor care doresc sa ridice standardul produselor prin prisma decorului, pentru ca designul este un element semnificativ de diferentiere fata de concurenta.

Buticul Cofetarului este un magazin online care ofera solutii eficiente pentru realizarea unor decoruri spectaculoase, ce vor satisface cele mai exigente gusturi. Cu ajutorul ustensilelor, accesoriilor, decupatoarelor si mulajelor din silicon, poti sa creezi figurine artistice si decoratiuni expresive din diverse materii prime: martipan, pasta de zahar, ciocolata, pasta polimerica, ceara, sapun.

Cum a aparut Atelierul Handmade Buticul Cofetarului?

Se spune ca originea martipanului este in Persia si ca a fost introdus in Europa prin intermediul turcilor. In Rusia martipanul a devenit cunoscut datorita povestilor renumite scrise de Andersen, Hoffmann si fratii Grimm. In povestile lor martipanul simboliza fericirea si magia copilariei. 

Povestea noastra plina de culoare si bucurie a inceput in urma cu 10 ani cand am descoperit tainele martipanului si ale pastei de zahar.

Artisti iubitori de sculptura si pictura, ne-am adaptat si am evoluat intr-un domeniu nou: Arta Dulce. In acesti ani am realizat mii de figurine dulci si machete de tort premium care au completat evenimentele speciale din viata ta si a celor dragi. 

Fiecare bucatica de martipan modelata exprima o emotie si este un vis care prinde contur. 

Ceea ce diferentiaza un design bun de unul excelent porneste cu mult timp inainte de obtinerea rezultatului final: talentul nativ, calitatile artistice, experienta si atitudinea pozitiva.

Trimite-ne ideea ta si visul tau va deveni realitate! Si cu putin praf de stele vom transforma fiecare figurina intr-un moment de poveste!

Pentru ca valoarea noastra ca oameni provine din ceea ce realizam si pentru ca talentul trebuie fructificat, echipa Buticul Cofetarului va doreste "inspiratie" si "evolutie" in Arta Dulce!

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a folosi listele de favorite.

Autentificare